Att äta hela Håkan Nesser

Jag är en stark-svag människa. Brukar gå upp mitt i natten och äta knäckebröd. Starkt att välja låg kolhydratnivå. Svagt att äta på nätterna.

Jag bestämde mig för att vara stark-stark. Att inte äta på nätterna – och att äta frukost.

För att bryta beteendet lyssnade jag på Nessers ljuva stämma på cd:n i sängen och somnade. Men drömde naturligtvis att jag åt. Först knäckebröd, i enorma mängder, därefter en cd-skiva – med hela Håkan Nesser. Gott. Jag smorde verkligen kråset med denne ikon. I timmar.

När jag vaknade på morgonen fanns inga brödsmulor i sängen. Skönt, jag lyckades, tänkte jag. Jag åt inte. Jag vände mig om efter mitt vattenglas på nattduksbordet och såg en avbruten cd-skiva, Nesserskivan, med tydliga bitmärken i, liggandes bredvid glaset. Och jag tänkte i mitt sömndruckna tillstånd:

Jäva Håkan Nesser, det går inte att lita på nån, nu har till och med han sålt ut sig till livsmedelsindustrin.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *