Att vara någon annan

Ibland funderar jag på hur det skulle vara att vara någon annan. Någon framgångsrik person. Helst hyfsat rik. Jag har genom åren fått höra att jag ser ut som en blandning av Lars Norén, Bruce Willis och Jonas Gardell. Men man vill ju inte förhäva sig.

Jag har visserligen blivit förföljd av en lundaprofessor på Sturup som krävde att Herr Norén skulle föreläsa på fakulteten – när han nu ändå var i Skåne. En yngre släkting hävdade en gång att hon sett mig i trailern av “Femte elementet”. Dessutom har jag några gånger blivit bespottad och kallad bög-Jonas av några heltatuerade gentlemän i tunnelbanan. Så valet är svårt. Och man vill ju, som sagt, inte förhäva sig. Så jag tänker ibland att jag är Mark.

En lång stilig finsk-amerikan med gullig mumindialekt som skriver roliga inlägg på sociala medier – drömmer om Bruce Willis – och tröstar Jonas ömt när han inser att han aldrig kommer att bli lika genial som Lars Norén.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *